Voor het aanschaffen van 2e hands pallets gaat u naar dé emballage- en verpakkingsspecialist Post Pallets & Kisten in IJmuiden, niet ver van Haarlem. Wij leveren milieuvriendelijke en duurzame 2e hands pallets die wij voor de verkoop grondig controleren en indien nodig repareren. Zo beleeft u lang profijt van de pallets die u bij ons aanschaft.

Kwalitatief hoogwaardige 2e hands pallets aanschaffen

Voor het goedkoop, maar toch veilig vervoeren van producten en goederen zijn 2e hands pallets uitermate geschikt. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan duurzame pallets op voorraad die klaar zijn voor een tweede leven. Met onze pallets zijn uw goederen tijdens opslag of transport optimaal verpakt tegen de laagste kosten. Dit is echter niet het enige voordeel:

  • De pallets zijn in diverse materialen en afmetingen verkrijgbaar;
  • Wij bieden voor elk logistiek systeem een passende oplossing;
  • De pallets zijn vaak uit voorraad leverbaar.

Naast gebruikte pallets en andere gebruikte materialen als IBC’s kunt u ook bij ons terecht voor nieuwe pallets en andere emballagematerialen. Heeft u bijvoorbeeld houten legborden of kratten nodig? Ook dan zijn wij uw partner.

Neem contact met ons op bij interesse

Wilt u meer informatie over onze voordelige 2e hands pallets of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0255-513598 of te e-mailen naar post@ppk.nl. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.