Bij Post Pallets & Kisten in IJmuiden nabij Haarlem bent u aan het juiste adres voor de aankoop van nieuwe en tweedehands pallets. Wij hebben jarenlange ervaring in het produceren, herstellen en sorteren van pallets en industriële kisten. Wij stellen uw wensen centraal en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. U kunt hier ook terecht voor oplossingen op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De aankoop van diverse soorten pallets tegen scherpe prijzen

Bij Post Pallets & Kisten kunt u terecht voor de aankoop van diverse soorten pallets tegen scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe of tweedehands pallets of als u pallets wilt laten herstellen, wij staan graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van de volgende soorten pallets;

U kunt ook diverse andere pallets bij ons aanschaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wegwerppallets.

Contact

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die Post Pallets & Kisten u te bieden heeft? Of wilt u meer weten over de aankoop van onze diverse pallets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0255-513598, een e-mail te sturen naar post@ppk.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.