De afmetingen van de pallets van Post Pallets & Kisten in IJmuiden, nabij Haarlem, verschillen en kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen, herstellen en leveren van pallets. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben passie voor hun vak. U bent dan ook verzekerd van uitstekend en betrouwbaar advies!

Geef de gewenste afmetingen voor uw pallets aan ons door

Als u uw wensen doorgeeft aan ons, realiseren wij pallets die voldoen aan uw gewenste afmetingen. U geeft zelf de specificaties als de afmetingen, de gewenste houtsoort en eventuele bedrukking met een logo aan ons door. Het is bij Post Pallets & Kisten allemaal mogelijk bij aankoop van palletten. Onze maatwerk pallets passen perfect in uw logistieke systeem. Wij leveren nieuwe houten pallets op maat door heel Nederland, maar ook kunststof pallets behoren tot de mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden

U heeft bij ons veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op het afnemen van pallets in uiteenlopende afmetingen. Wilt u graag meer weten over wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0255-513598, door te e-mailen naar post@ppk.nl of door het invullen van ons contactformulier. De specialisten van onze groothandel in pallets gaan graag voor u aan de slag!

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.