Met behulp van CNC freeswerk kan Post Pallets & Kisten in IJmuiden, niet ver van Haarlem, allerlei soorten, vormen en contouren maken voor uw emballage- en verpakkingsmaterialen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en benaderen al onze klanten persoonlijk. Zo weten we wat voor u de beste oplossing is voor de opslag of het transport van uw goederen!

Werk op maat door middel van CNC freeswerk

Dankzij CNC freeswerk zijn wij in staat om werk op maat te leveren. Met deze computergestuurde manier van frezen kunnen we uw gewenste verpakkingsmaterialen afwerken zoals u dat wenst. Zo bieden we u te allen tijde een maatwerkoplossing, zoals houten transportkisten of luchtvrachtverpakkingen. Welke producten u ook nodig heeft: met onze materialen vervoert u uw goederen veilig. Wij zorgen er namelijk voor dat uw gewenste materialen door middel van CNC freeswerk perfect passen in uw logistieke systeem.

Kies voor op maat geproduceerde producten

Als u bij Post Pallets & Kisten bestelt, bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Onze specialisten produceren graag maatwerkverpakkingen voor u met behulp van CNC freeswerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u direct online pallets bestellen? Neem dan contact met ons op via 0255-513598, stuur een e-mail naar post@ppk.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.