Bent u op zoek naar een aanbieder van eenmalige pallets tegen een voordelige prijs? Dan is Post Pallets & Kisten in IJmuiden, niet ver van Haarlem, de partij die u zoekt. In ons aanbod vindt u veel verschillende soorten en maten pallets, waaronder pallets voor eenmalig gebruik. Wij zijn dé verpakkingsspecialist voor industriële producten en leveren dan ook kwalitatief hoogwaardige materialen.

Eenmalige pallets zijn een goedkope oplossing voor eenmalig transport

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn eenmalige pallets uitermate geschikt voor eenmalig transport zonder retoursysteem. De pallets kunnen na ontvangst weggegooid worden of nog slechts voor korte tijd gebruikt worden. Dit type pallet is gemaakt van goedkoop en licht resthout, waardoor de pallets milieuvriendelijk zijn én in uw gewenste afmetingen geleverd kunnen worden. De eenmalige pallets zijn in diverse varianten verkrijgbaar bij Post Pallets & Kisten tegen zeer scherpe prijzen.

Ontdek alle mogelijkheden

Wij bieden u als groothandel van pallets diverse mogelijkheden aan op het gebied van eenmalige pallets. Er is een breed aanbod direct uit voorraad leverbaar waardoor u profiteert van korte levertijden. Wilt u graag meer weten over ons aanbod wegwerppallets? Neem dan contact met ons bedrijf op via 0255-513598, post@ppk.nl of ons contactformulier. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie en sturen u, indien gewenst, een vrijblijvende offerte toe.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.