Voor europallet inkoop neemt u contact op met Post Pallets & Kisten. Wij kopen niet alleen europallets in, maar ook andere soorten pallets in diverse maten. Wij houden ons ook bezig met de inkoop van bijvoorbeeld europallets omdat gebruikte pallets meestal hergebruikt kunnen worden. Hergebruik is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Hergebruiken van een europallet door inkoop door Post Pallets & Kisten

Zoekt u bedrijf dat europallets inkoopt? Neem dan meteen contact op met Post Pallets & Kisten. Ook als de pallets niet meer hergebruikt kunnen worden, kunnen wij de europallets inkopen of afvoeren. U kunt bij Post Pallets & Kisten ook europallets kopen. Wij bieden gebruikte, maar ook nieuwe pallets aan.

Meer informatie

Voor europallet inkoop neemt u contact op met Post Pallets & Kisten. U kunt hier ook terecht voor andere soorten pallets, zoals kunststof, houten en spaanvezel pallets. Wij bieden ook vele andere emballage- en verpakkingsmaterialen aan. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Post Pallets & Kisten u te bieden heeft? Vraag er gerust naar. U kunt ons bereiken via 0031-(0)255-51.35.98post@ppk.nl of via hetonline contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.