Bij Post Pallets & Kisten in IJmuiden, in de buurt van Haarlem, zijn we gespecialiseerd in de export van pallets naar landen in Europa en daarbuiten. Zowel in Europa als intercontinentaal hebben wij uitstekende afspraken voor een snelle en eenvoudige export van uw goederen. Wij adviseren u hier dan ook graag over!

Specifieke eisen voor de export van pallets

Er zijn internationaal specifieke eisen gesteld aan het exporteren van pallets en andere houten emballagematerialen. Dit komt omdat er in hout levende insecten voor kunnen komen. Er wordt daarom bij de export van pallets vaak om een certificaat gevraagd om de verspreiding van in hout levende insecten tegen te gaan. Wij voldoen met onze pallets aan de eisen en certificering om een snelle export te garanderen, doordat:

  • Wij onze houten pallets behandelen met een Heat Treatment (HT).
  • Onze houten emballage voldoet aan de ISPM no. 15
  • Wij onze emballagematerialen met een certificaat kunnen leveren.

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk vandaag nog de mogelijkheden van onze pallets voor de export! Wilt u meer informatie over het exporten van pallets? Of wilt u direct online pallets bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0255-513598 of een e-mail te sturen naar post@ppk.nl.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.