Post Pallets & Kisten in IJmuiden, nabij Haarlem, is dé groothandel in pallets. In ons aanbod vindt u pallets in vele vormen en maten tegen de scherpste tarieven. Wij produceren en leveren niet alleen nieuwe materialen, maar kopen en verkopen ook gebruikte materialen. Deze controleren en repareren wij uiteraard voor de verkoop. Door onze jarenlange ervaring en onze medewerkers met gedegen kennis, zijn we u bij onze groothandel uitstekend van dienst.

Een groothandel in pallets met een breed dienstenaanbod

Wij zijn als groothandel niet alleen een leverancier van nieuwe pallets, maar bieden ook diverse andere diensten aan. Denkt u hierbij aan het inkopen van tweedehands pallets en het herstellen van deze materialen. Daarnaast leveren wij als groothandel ook op maat gemaakte pallets en voorzien wij deze indien gewenst van een ISPM certificaat. U kunt dus voor uiteenlopende doeleinden bij ons bedrijf terecht.

Ontdek meer over de mogelijkheden

Bekijk direct ons aanbod aan nieuwe en gebruikte pallets. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of onze dienstverlening als groothandel in pallets? Of heeft u een specifiek product zoals pallets voor export nodig? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0255-513598, een e-mail te sturen naar post@ppk.nl of via ons contactformulier. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.