Als u uitstekend passende houten legborden wilt aanschaffen voor uw palletstellingen, gaat u naar Post Pallets & Kisten in IJmuiden, dicht bij Haarlem. Wij zijn de Nederlandse expert op het gebied van milieuvriendelijke emballagematerialen, waardoor u ook voor toebehoren als houten legborden uitstekend bij ons terechtkunt.

Kwalitatieve houten legborden voor het handig en veilig opslaan van pallets

Als u tijdelijk goederen wilt opslaan in een palletstelling, zijn de door onze specialisten geproduceerde houten legborden uitermate geschikt. Ook als u wilt voorkomen dat pallets tussen de stellingliggers vallen, maakt u gebruik van deze materialen. Wij produceren legborden en stellingschotten van de beste kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een optimale bescherming. Onze houten legborden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

  • Gesloten, open of semigesloten;
  • Gemaakt van het materiaal dat voldoet aan uw wensen;
  • Specifiek geproduceerd voor uw type stelling.

Geef uw wensen aan ons door

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze legborden in uw situatie? Of bent u op zoek naar andere producten, zoals houten vakverdelingen of opzetranden voor (euro)pallets? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0255-513598 of een e-mail te sturen naar post@ppk.nl. U kunt tevens gebruikmaken van ons contactformulier.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.