Voor de beste kwaliteit houten transportkisten gaat u naar Post Pallets & Kisten in IJmuiden. Wij zijn de specialist in gebruikte, nieuwe en op maat gemaakte emballage- en verpakkingsmaterialen! We adviseren u graag over uw aankoop van transportkisten van hout.

Verpakkingsmaterialen

Voor nieuwe of op maat gemaakte houten transportkisten, in zowel grote als kleine oplage, kunt u terecht bij Post Pallets & Kisten. U kunt de houten transportkisten geheel volgens uw eigen wensen laten fabriceren. Denk hierbij aan materiaalkeuze, grootte, vochtwerendheid, draagvermogen etc. Bovendien bieden wij u vele andere voordelen met onze transportkisten van hout:

  • Houten transportkisten bieden voor elk logistiek systeem een passende oplossing;
  • Leverbaar met holblokken, binnenwerken en stophout;
  • Houten transportkisten zijn verassend voordelig in de aanschaf.

Naast op maat gemaakte en nieuwe houten transportkisten, hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan voordelig geprijsde gebruikte kisten.

Contact

Voor het grootste aanbod aan houten transportkisten gaat u naar Post Pallets & Kisten. U kunt voor meer informatie over onze transportkisten van hout of voor vragen, opmerkingen en een vrijblijvende offerte contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer 0255-513598, via e-mail of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de website als u interesse heeft in transportkisten van hout.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.