Bent u op zoek naar een aanbieder van houten wiggen? Dan eindigt uw zoektocht bij Post Pallets & Kisten in IJmuiden, niet ver van Haarlem. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke varianten stophout en houten wiggen. Wij zijn namelijk dé Nederlandse expert op het gebied van houten verpakkings- en transportmaterialen!

Wij maken houten wiggen op maat voor u

Houten wiggen en stophout zijn in elke denkbare variant te verkrijgen bij ons. Om ervoor te zorgen dat uw goederen goed ondersteund worden en goed vastgezet kunnen worden, zagen wij de wiggen in de gewenste afmetingen voor u. Hieronder vindt u een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

  • U kiest tussen vers of gedroogd hout;
  • U kiest tussen naald- of loofhout;
  • Bewerkingen als zagen, frezen en schaven behoren tot de mogelijkheden.

Naast houten wiggen kunt u bij ons ook terecht voor onder meer houten kratten en voor de aankoop van palletten. Zo schaft u al uw transportmaterialen in één keer aan bij slechts één aanbieder!

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Wenst u meer informatie over onze op maat gemaakte houten wiggen of andere producten te ontvangen? Of heeft u specifieke vragen en behoefte aan advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0255-513598 of te e-mailen naar post@ppk.nl. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.