De pallets van Post Pallets & Kisten in IJmuiden, niet ver van Haarlem, voldoen aan de richtlijnen van ISPM 15 en kunnen geleverd worden met een certificaat. Daar wij ook internationaal pallets leveren en veel landen eisen stellen aan de export van houten emballage. De ISPM certificering staat er garant voor dat uw houten verpakkingen geen schadelijke organismen verspreiden.

Hoe voldoen wij aan de richtlijnen conform ISPM?

Bij Post Pallets & Kisten produceren we houten emballage- en verpakkingsmaterialen. Door deze te behandelen middels bijvoorbeeld een Heat Treatment (HT), zorgen we ervoor dat de materialen voldoen aan de eisen van ISPM. Als u bij ons een serie gebruikte of nieuwe pallets bestelt, kunnen we hierbij een certificaat leveren. Door te voldoen aan de eisen en dankzij het certificaat zijn uw pallets klaar voor de export naar ruim 47 landen ter wereld die deze specifieke eisen stellen.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten

Wilt u graag meer weten over de eisen van ISPM of over onze houten emballage, zoals houten palletten, kratten of vakverdelingen? Of wilt u direct een bestelling plaatsen voor een serie producten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0255-513598, stuur een e-mail naar post@ppk.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.