Post Pallets & Kisten in IJmuiden, vlak bij Haarlem, is dé kistenfabriek van Nederland. Wij zijn de specialist voor nieuwe, tweedehands en op maat gemaakte kisten, pallets, kratten en overige emballage! We adviseren u graag over uw aankoop.

Emballagematerialen

Post Pallets & Kisten is uw gespecialiseerde kistenfabriek. Wij fabriceren nieuwe kisten en kratten, per stuk maar ook in grote series, op bestelling en geheel volgens uw wensen. Voor het vervoeren van elektronica tot voedingsmiddelen, elke kist wordt met het oog op kwaliteit en duurzaamheid vakkundig in elkaar gezet in onze kistenfabriek. Stuur ons de benodigde informatie op en wij leveren graag de op maat gemaakte kisten bij u af. Denk hiervoor aan de volgende mogelijkheden die wij u als kistenfabriek bieden:

  • Verschillende groottes;
  • Materiaalkeuzes;
  • Vochtwerend bekleed etc.

Naast de op maat gemaakte kisten kunt u bij onze kistenfabriek ook terecht voor uitgebreid aanbod aan tweedehands kisten!

Contact

Voor de beste kwaliteitskisten, neemt u vandaag nog contact op met de kistenfabriek Post Pallets & Kisten. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken, bel ons dan gerust op het nummer 0255-513598, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website!

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.