Heeft u kratten van hout nodig voor de opslag of het transport van uw goederen? Dan schaft u deze het best aan bij Post Pallets & Kisten in IJmuiden, niet ver van Haarlem. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service, wat ons een uitstekende partner maakt voor het aanschaffen van kratten van hout.

Kratten van hout voor elke gewenste toepassing

Bij Post Pallets & Kisten leveren wij aan uiteenlopende bedrijven, waardoor wij ons assortiment continu moeten aanpassen aan andere toepassingen. Dit is voor ons dan ook geen probleem; wij zijn uitstekend in staat om kisten en kratten voor uw specifieke toepassing te leveren. U kunt uw (op maat gemaakte) kratten van hout in zowel grote als kleine oplages die geheel aan uw wensen voldoen bestellen. U bepaalt hierbij zelf over zaken als het materiaal, het draagvermogen, de grootte en de mate van vochtwerendheid. Als u besluit uw kratten bij ons te kopen, bent u te allen tijde verzekerd van de volgende voordelen:

  • Een geschikte oplossing voor uw logistieke systeem;
  • Een verrassend voordelige prijs;
  • De mogelijkheid tot aanvullende opties als holblokken, binnenwerken en stophout.

Maak uw wensen kenbaar

Heeft u interesse in het laten produceren van kratten of transportkisten van hout? Of heeft u juist houten palletten nodig? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0255-513598 of het e-mailadres post@ppk.nl en maak uw wensen kenbaar. Wij sturen u aan de hand van uw wensen een vrijblijvende offerte toe.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.