Post Pallets & Kisten in IJmuiden, in de buurt van Haarlem, is dé leverancier van gebruikte en nieuwe pallets. Wij beschikken over jarenlange ervaring als emballagespecialist en houden ons in het bijzonder bezig met het vervaardigen van nieuwe pallets en het herstellen van gebruikte pallets. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Dé leverancier in Nederland van scherp geprijsde pallets

U kunt bij Post Pallets & Kisten terecht voor veel verschillende soorten pallets en ander verpakkingsmateriaal, zoals luchtvracht kisten en legborden, voor opslag of transport van goederen. U heeft bij ons de keuze uit standaardafmetingen, maar ook maatwerk kunnen wij voor u verzorgen. Zo kunt u de afmetingen, de houtsoort en andere specificaties zelf bepalen. Daarnaast kunt u ook voor het inleveren van (euro)pallets bij de grootste leverancier van pallets terecht.

Profiteer van onze uiteenlopende mogelijkheden

U heeft bij ons vele mogelijkheden als het aankomt op de aanschaf van pallets en andere houten emballage. Wij zijn een leverancier van pallets en tegelijkertijd een kistenfabriek die door heel Nederland pallets en kisten levert, die bovendien geschikt zijn voor internationaal transport. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of de mogelijkheden? Stel deze dan door contact met ons op te nemen via 0255-513598 of post@ppk.nl.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.