Voor luchtvracht levert Post Pallets & Kisten nieuwe en gebruikte kisten of pallets op maat. Wij hebben talloze jaren ervaring als verpakkings- en emballagespecialist. Wij leveren onze producten in heel Nederland en zorgen ervoor dat onze pallets en kisten geschikt zijn voor de export. Ook een ISPM certificaat kan worden meegeleverd.

Luchtvracht kisten op maat gemaakt in IJmuiden

Heeft u grote of kleine hoeveelheden producten die u per vliegtuig veilig wilt vervoeren? Dan zijn de luchtvracht kisten of pallets van Post Pallets & Kisten in IJmuiden, vlak bij Haarlem, een uitstekende oplossing. Wij maken deze producten op maat. U kunt zelf de specificaties bepalen, zoals het gebruikte materiaal, de houtsoort en afmetingen. Wij maken ook gebruik van tweedehands kisten en pallets. Met onze luchtvracht kisten kunt u uw producten veilig vervoeren! Wij kunnen eventueel ook producten meeleveren ter ondersteuning of voor het vastzetten van uw producten in de kist, als dit nodig blijkt. U kunt hierbij denken aan stophout en wiggen, holblokken en veel meer.

Contact

Heeft u vragen over onze luchtvracht kisten of andere producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0255-513598, een e-mail te sturen naar post@ppk.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.