Post Pallets & Kisten in IJmuiden, vlak bij Haarlem, biedt maatwerk oplossingen voor houten verpakkingen. Op basis van uw wensen en eisen worden de houten verpakkingen voor u gerealiseerd. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van specifieke oplossingen voor de verpakking van producten van diverse klanten. Wij produceren pallets en houten kisten voor industrieel gebruik op maat. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en processen en kunnen u dan ook uitstekend van deskundig advies voorzien.

Maatwerk oplossingen voor verschillende soorten houten verpakkingen

Bij Post Pallets & Kisten bent u aan het juiste adres voor maatwerk oplossingen voor diverse houten verpakkingen. Post Pallets & Kisten is de specialist op het gebied van emballage- en verpakkingsmaterialen. Wij kunnen nieuwe verpakkingen ontwerpen, maar ook gebruikte verpakkingen aanpassen om deze geschikt te maken voor uw nieuwe doelen. Wij hebben al vele diverse soorten maatwerk geleverd voor houten verpakkingen in verschillende projecten.

Ook pallets en houten kisten leveren wij op maat.

Contact

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot maatwerk oplossingen voor houten verpakkingen bij Post Pallets & Kisten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0255-513598, een e-mail te sturen naar post@ppk.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.