Post Pallets & Kisten in IJmuiden, in de buurt van Haarlem, biedt uw gewenste pallet online aan. Wij zijn dé online expert op het gebied van nieuwe, gebruikte en op maat gemaakte kisten, pallets, kratten en overige emballagematerialen. We adviseren u graag over uw aankoop.

Naar wat voor type pallet bent u online op zoek?

Voor het eenvoudig vervoeren van producten of goederen maakt u gebruik van de pallets die ons bedrijf online aanbiedt. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan met uit voorraad leverbare emballagematerialen. Van een pallet tot kisten en kratten: uw goederen zijn met alle materialen die u online bij ons aanvraagt optimaal beschermd. Daarnaast profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Pallets in diverse uitvoeringen en afmetingen;
  • Oplossingen voor elk logistieke systeem;
  • Producten van duurzame materialen die verassend voordelig zijn.

Dien direct een aanvraag in

Bekijk online wat de mogelijkheden zijn om een pallet en toebehoren als opzetranden bij ons te bestellen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen over een van onze diensten, zoals het leveren van pallets bij uw bedrijf in Amsterdam of Utrecht? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer 0255-513598 of stuur een e-mail naar post@ppk.nl. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.