U vindt kwalitatief hoogwaardige pallets voor uw bedrijf in regio Amsterdam bij Post Pallets & Kisten in IJmuiden, niet ver van Haarlem. Wij hebben als specialist in emballagematerialen jarenlange ervaring met het produceren, herstellen, hergebruiken en leveren van pallets voor industrieel gebruik. U kunt dan ook voor zowel kleine als grote oplages bij ons terecht.

Nieuwe en tweedehands pallets in regio Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor nieuwe pallets en pallets die door anderen zijn ingeleverd en nagekeken. U heeft vele voordelen als u ons inschakelt. Zo kunt u zelf de gewenste specificaties opgeven, zoals de afmetingen en de houtsoort. Wij hebben veel pallets op voorraad en kunnen met behulp van CNC freeswerk werk op maat realiseren. Door onze vele mogelijkheden kunnen we een snelle levering van onze pallets in de regio Amsterdam realiseren. De pallets die wij leveren bieden optimale bescherming voor uw goederen en passen uitstekend in uw logistieke systeem.

Profiteer van levering op locatie

U kunt zowel eenmalige pallets als pallets voor veelvuldig gebruik bij Post Pallets & Kisten kopen, waarna ze snel geleverd worden op locatie in Amsterdam, Utrecht of elders in Nederland. Wilt u graag weten welke mogelijkheden u bij ons heeft? Neem dan contact met ons op via 0255-513598 of door een e-mail te sturen naar post@ppk.nl.

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.