Pallets inleveren tegen de beste tarieven doet u bij Post Pallets & Kisten in IJmuiden. Wij geven de beste prijs voor de emballage- en verpakkingsmaterialen waar u niets meer mee doet!

Recycling emballage- en verpakkingsmaterialen

Als u over pallets of andere oude emballage- en verpakkingsmaterialen beschikt, twijfel niet langer en lever uw pallets in bij Post Pallets & Kisten! Wij kopen uw pallets tegen zeer voordelige prijzen op. U bent dan niet alleen af van materialen die u niet meer nodig heeft, wij zorgen dat de pallets een tweede nieuw duurzaam en milieuvriendelijk leven krijgen:

  • Pallets worden namelijk hergebruikt in de transport;
  • Ongeschikte onderdelen worden gerecycled;
  • Of pallets krijgen een nieuwe functie in de bouw, kunst of meubelmakerij.

Naast het inkopen van pallets kunt u bij ons ook terecht voor het aanschaffen van nieuwe emballage- en transportmaterialen zoals kratten, IBC’s, kisten, opzetranden, legborden en tabaksdozen.

Contact

Wilt u meer informatie over het inleveren van pallets en andere emballage- en verpakkingstmaterialen? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs door te bellen naar het nummer 0031-(0)255-51.35.98 of stuur ons een e-mail. Het invullen van het contactformulier op de website mag natuurlijk ook!

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.