Post Pallets & Kisten uit IJmuiden, in de buurt van Haarlem, levert pallets in onder meer de regio Utrecht. Wij bieden als emballage- en verpakkingsspecialist veel verschillende mogelijkheden aan. U kunt bij ons een hele serie pallets bestellen die wij vervolgens snel bij uw bedrijf in regio Utrecht leveren.

Pallets voor uw bedrijf in regio Utrecht aanschaffen tegen scherpe tarieven

Als ware specialist op het gebied van pallets en andere verpakkingsmaterialen, leveren wij onze producten in heel Nederland. Dit betekent dat u ook voor het aanschaffen van pallets voor uw bedrijf uit regio Utrecht bij ons terechtkunt. U bent bij ons te allen tijde verzekerd van scherpe tarieven op alle soorten pallets:

Wij hebben van vrijwel al deze soorten pallets altijd voldoende op voorraad en kunnen dus snel leveren bij u op locatie in Utrecht of omgeving.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Post Pallets & Kisten u biedt in uw regio, zoals in Utrecht of Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 0255-513598, post@ppk.nl of via ons online contactformulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie en wij sturen u, indien gewenst, een vrijblijvende offerte toe.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.