Post Pallets & Kisten in IJmuiden produceert en levert diverse soorten transportkisten van hout geheel volgens uw specificaties. Wij maken nieuwe kisten en kratten zowel in grote als in kleine series. Wij kunnen ze ook per stuk maken en leveren. Vraag meteen naar de mogelijkheden.

Transportkisten van hout en op maat gemaakt en aangeboden tegen scherpe tarieven

Bij Post Pallets & Kisten vindt u transportkisten van hout die op maat zijn gemaakt. Wij bieden deze kistenaan tegen scherpe tarieven. Bovendien geven wij u vooraf een duidelijk beeld van de totale kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voordat we beginnen met het productieproces van de transportkisten van hout hebben we enkele gegevens nodig. Wij kunnen ook extra op maat gemaakte benodigdheden meeleveren voor extra ondersteuning van uw producten, zoals stophout of wiggen.

U kunt ook bij ons terecht voor de productie en levering van tweedehands kisten en kratten.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze transportkisten of wilt u specificaties doorgeven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0031-(0)255-51.35.98, een e-mail te sturen naarpost@ppk.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relevante links

Milieuvriendelijk

Goedkoop

Uitgebreid aanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Post Pallets & Kisten B.V.